Kemisk/Teknisk

Fremstilling og pakning af kemisk/tekniske højkvalitetsproduktercontractproduction

Internationale firmaer som markedsfører tekniske/elektroniske instrumenter, måleudstyr og reagenser har valgt Scanpharm til at fremstille og pakke deres avancerede kemisk/tekniske reagenser og hjælpematerialer. Vores mission er at lette sourcing/indkøb og i samarbejde at forbedre forretningen for vores samarbejdspartnere. Det, vi leverer, er at leve op til hver samarbejdspartners specifikke ønsker og behov. Viden, erfaring og kvalitet er vores forudsætninger. Vi byder nye forretningspartnere velkomne og ser frem til en uformel snak om værdiskabelse for dit firma. Send os en mail på: aje@scanpharm.dk/en eller pag@scanpharm.dk/en eller ring – se venligst under “Din kontakt”.

At blive partner med Scanpharm indenfor fremstilling og pakning af kemisk/tekniske produkter giver dig store fordele:

  • Frigiver ressourcer hos vores partnere, som i stedet kan bruges på deres kerneforretning og samtidig kan udgifterne til sourcing/indkøb, fremstilling og logistic reduceres.
  • Samarbejde baseret på demonstrerede resultater som kan bidrage til at forbedre forretningsresultaterne for Scanpharm’s partnere.
  • Partnerskab baseret på mangeårig erfaring med at fungere som en professionel kontraktproducent, der adapterer individuelle behov og møder specifikke ønsker.
  • Internationalt mindset og global erfaring sikrer forståelse for kulturelle forretningsaspekter.
  • Dedikerede faciliteter for fremstilling af kemisk/tekniske reagenser og produkter.  GMP farmaceutisk proceskvalitet, QA og kontroller, som sikrer præcision og sporbarhed – og kvalitet i alle processer.
  • Allokering af senior key account manager og teknisk koordinator for en let og problemfri koordination.
  • Lang erfaring med sourcing/indkøb, leverancer og shipping til mere end 50 lande, sikrer en problemfri håndtering af logistikken.
  • Erfaren projektorganisation sikrer en koordineret og sikker opstart.

Vi byder velkommen til nye kemisk/tekniske partnerskaber, og ser frem til en mulighed for en uformel snak om værdiskabelse for dit firma. Send os en mail: aje@scanpharm.dk eller pag@scanpharm.dk/en eller ring til os – se under “Din kontakt”.

Print Friendly, PDF & Email