Internationale Brands

download (9)

Sundhed er vigtig – over hele verden

Vores sortiment af højkvalitets lægemidler og kosttilskud bidrager til en forbedret sundhed i mere end 50 lande rundt om i verden. Alle vores produkter bliver fremstillet under skarp kvalitetskontrol på vores fabrikker i Danmark.

Siden Scanpharm begyndte sin forretning i 1951, har et større antal velestimerede og professionelle lokale firmaer markedsført og distribueret Scanpharms produkter i deres hjemmemarkeder. De har haft succes med både at bygge stærke varemærkeværdier, at bidrage til en forbedret sundhed i deres markeder og i at opbygge en god forretning. Scanpharm’s produkter bliver normalt distribueret til slutbrugeren via apoteker eller helsekost butikker, hvor uddannet personale vejleder forbrugeren i produktets effekt og fordele.

I tæt samarbejde med den lokale distributør, sikrer Scanpharm, at læger og specialister konstant bliver holdt ajour om alle vigtige produktdetaljer.  For at opbygge og vedligeholde varemærke-kendskabet for Scanpharm’s brands, bliver de ofte markedsført i lokale medier og ved hjælp af POS (Point of Sales) materiale på salgsstederne.

Bliv distributør

Erfarne distributører repræsenterer Scanpharm og markedsfører vores brands/produkter i hvert marked, vi dækker. Potentielle distributører til markeder, vi ikke dækker, er meget velkommne til at henvende sig.

Er du interesseret i at blive en af vores fremtidige forretningspartnere for lokal import, distribution og markedsføring.

Kontakt os om et samarbejde

Scanpharm er specialiseret i fremstilling og håndtering af receptpligtige lægemidler (Rx) og euforiserende stoffer, håndkøbslægemidler (OTC)

Scanpharm opretholder Sundhedsstyrelsens paragraf 39 certificering og bliver regelmæssigt auditeret af Sundhedsstyrelsen, Fødevarestyrelsen og kvalitetsbevidste kunder.

Lægemiddel brands

Novagesic® Flu kapsler
Dapson Scanpharm® tabletter
Bevidoxine® Forte tabletter
Codamol® tabletter
Scanol® tabletter

Paracetamol “Scanpharm” ® Suppositorier

 

Veterinære lægemiddel 

Trimazin® Forte Vet granulat.

Print Friendly